Βαγγέλης Τερζής
12 Jun
12Jun

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το break στο ΣΕΦ, γύρισε τη σειρά σε 2-2 από το εις βάρος του 2-0 και μεταφέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ, σε έναν τελικό που αναμένεται φωτιά. 

Ο Κέντρικ Ναν φώναξε βροντερό παρών και έστειλε τη σειρά των τελικών της Basket League, στο "καυτό" ΟΑΚΑ, για την τελευταία ζαριά Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το στέμμα του πρωταθλητή Ελλάδας. 

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν ο κορυφαίος εντός παρκέ και πήρε στους ώμους του την ομάδα του Εργκίν  Αταμάν. Ο Ναν πέτυχε 25 πόντους (3/8 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Σε εξαιρετικό βράδυ βρέθηκε και ο Τζέριαν Γκραντ, που σημείωσε 15 πόντους, μοίρασε 4 ασίστ και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Τρομερή συνεισφορά ξανά και από τον Ματίας Λεσόρ με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 32 αγωνιστικά λεπτά. 

Για τον Ολυμπιακό πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 13 πόντους. Στους 11 έμεινε ο Πίτερς που άργησε να "ξυπνήσει", ενώ από 11 είχαν και οι Πετρούσεφ, Παπανικολάου, Γκος και Κάνααν. Ο Ολυμπιακός στην τρίτη περίοδο έπαθε ολικό μπλακάουτ από τη γραμμή των βολών, το οποίο διήρκησε μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης. 

Οι ερυθρόλευκοι είχαν 22/37 βολές, την ώρα που οι πράσινοι ευστόχησαν σε 11 από τις 17 που εκτέλεσαν. Επόμενο ραντεβού ο πέμπτος και τελευταίος τελικός στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι do or die και για τις δυο ομάδες, την Παρασκευή (14/06, 21:15)

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.