Newsroom
26 Aug
26Aug

Ο Ολυμπιακός έπιασε δουλειά στο ΣΕΦ, όπου και ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2024/25 με αρκετά χαμόγελα, επιστροφές και φιλοδοξίες.  

Η νέα χρονιά άρχισε και επίσημα σήμερα (26/8) για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, που ξεκίνησε την προετοιμασία του στο ΣΕΦ. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε ξανά με τους παίκτες του, ενώ είδε τους Σάσα Βεζένκοβ και Τάιλερ Ντόρσεϊ να πατούν και πάλι το παρκέ του Φαληρικού Σταδίου και να πιάνουν δουλειά, όχι όμως και τους Κώστα Παπανικολάου, Φίλιπ Πετρούσεβ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Τόμας Γουόκαπ που συνεχίζουν για λίγο ακόμα τις διακοπές τους μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Εκτός φυσικά και ο Κίναν Έβανς που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ ο Μουστάφα Φαλ ακολούθησε δικό του πρόγραμμα και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις αύριο (27/8), για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του. 

Πρώτο φιλικό για τους Πειραιώτες στις 3 Σεπτεμβρίου στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ με αντίπαλο το Μαρούσι και ακολουθούν αυτά με Μακάμπι (6/9), Ερυθρό Αστέρα (10/9), το τουρνουά στο Ηράκλειο με Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο ή Φενέρμπαχτσε (14-15/9) και δύο φιλικά στην Ιταλία στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.