Κωνσταντίνος Σουλιώτης
02 Jul
02Jul

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ πρόσθεσε άλλους 3 μήνες στην ποινή απαγόρευσης εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα λόγω απρεπών αναρτήσεων στα social media.

Από τους 8 στους 11 πήγαν οι μήνες που ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναικού  θα μπορέσει να εισέλθει ξανά στα γήπεδα, έπειτα από νέα ποινή του ΕΣΑΚΕ και του αθλητικού δικαστή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβλήθηκε επίσης και με νέο χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ , το οποίο ( μαζί με το προηγούμενο που είχε των 35.000 ευρώ) ισοδυναμεί πλέον με 65.000 ευρώ συνολικά.

Κατά την διάρκεια των τελικών της Stoiximan Basket League μεταξύ των δύο «αιωνίων» και πριν ο Παναθηναικός κατακτήσει το πρωτάθλημα , ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ είχε ξεκινήσει την «έρευνά» του για την συμπεριφορά του μεγαλομέτοχου των πρασίνων και σήμερα τον ενημέρωσε για τις νέες του ποινές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

1«Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.