15 Jun
15Jun

Περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του πάρα τις αντιξοότητες που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της σεζόν εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου του 5ου τελικού της Stoiximan Basket League, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω χρέος να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρουσίασε φέτος μια πολύ δυνατή ομάδα και πάντα πρέπει να συγχαίρεις τον πρωταθλητή. 

Είμαι περήφανος για την ομάδας μας, όχι μόνο για την προσπάθεια να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες όλης της χρονιάς αλλά ακόμα και τώρα στο τέλος δυστυχώς η απουσία του Φαλ έριξε το επίπεδο της άμυνας μας. 

Ο Παναθηναϊκός σκόραρε πολύ περισσότερους πόντους μέσο όρο από τα παιχνίδια που έπαιζε ο Φαλ. Τα παιχνίδια πήραν μια επιθετική μορφή στην οποία ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός. Αλλά ετσι είναι η ζωή. Κάποιες φορές τα πράγματα είναι μαζί σου, κάποιες φορές εναντίον σου. 

Δεν θέλω να πω για την προσπάθεια, για τα 83-84 παιχνίδια που παίξαμε όλη τη χρονιά. Μείναμε ενωμένοι, μείναμε μαζί σαν ομάδα και ακόμη και σήμερα όπως είδατε στα λίγα δευτερόλεπτα αν είχαμε μια καλύτερη επιλογή, αν έμπαινε το σουτ του Γκός, ή αν έδινε ένα ανοικτό τρίποντο στον Πίτερς που ήταν τελείως μόνος του, πιθανόν θα παίρναμε το πρωτάθλημα. 

Παρόλαυτα δεν μπορώ να έχω παράπονο, εμείς θα κάτσουμε να συζητήσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα τι πρέπει να κάνουμε. Είμαι σίγουρος θα εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι του χρόνου. Ελπίζω λίγο πιο τυχεροί. 

Σαν απολογισμό πήραμε δύο τίτλους(Κύπελλο και Super Cup) πήγαμε Final Four, παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στα πέντε παιχνίδια σε μια σειρά παιχνιδιών που είχε τεράστια ποιότητα με βάση τα όσα συμβαίνουν έξω και γύρω από το μπάσκετ και τη ζέστη που υπήρχε στα γήπεδα αυτή την εποχή λόγω του καύσωνα. 

Θεωρώ οτι ήταν οι καλύτεροι τελικοί στην Ευρώπη.»  

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.