Newsroom
11 Jun
11Jun

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό AKTOR είπε πως δεν θα γίνει γραφικός να συζητάει για την διαιτησία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην flash interview του τρίτου τελικού της Stoiximan Basket League στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο flash interview:

"Δεν σιγουρέψαμε την μπάλα, κάναμε επιθέσεις που τους δώσαμε την μπάλα στα χέρια. Κάναμε πάρα πολλά αμυντικά λάθη. Αφήσαμε πάρα πολλά αριστερά λέι-απ στον Ναν και στον Σλούκα.

Βέβαια επηρέασε και τον τρόπο που παίξαμε το παιχνίδι αμυντικά ο τρόπος που σφύριξαν οι διαιτητές από την αρχή. Χρεώθηκαν όλοι μας οι παίκτες κατευθείαν με δύο-τρία-τέσσερα φάουλ. Ο Παναθηναϊκός είχε 10 βολές παραπάνω για ένα τέτοιο παιχνίδι. Εγώ δεν θα είμαι ο κλασικός γραφικός, όπως κάνουν άλλοι, να γκρινιάζει για τη διαιτησία. Θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, για να είμαστε πιο έτοιμοι σε τέτοιου είδους καταστάσεις στο παιχνίδι τηςΤετάρτης στο γήπεδό μας".

Στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των ερυθρολεύκων δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε αποφασιστικά. Η ένταση στην άμυνα δεν ήταν κατάλληλη. Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν αναμενόμενη.

Να είμαστε αυτοί που πρέπει την Τετάρτη. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του φυσιογνωμία, απλά θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν ανέτοιμοι πνευματικά για κάποια πράγματα που έγιναν στο γήπεδο".

Για τις εντάσεις μεταξύ των παικτών και τι μπορούν να κάνουν οι προπονητές για να τους κρατήσουν συγκρατημένους: "Να μιλήσω από την πλευρά μου γιατί ο κύριος Αταμάν είχε αποβληθεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είχαμε την ίδια αντίδραση. Η δική μου πλευρά είναι ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μπάσκετ. Χθες είχα την ευκαίρια να δω και Βίρτους - Αρμάνι και Εφές - Φενέρ. Η γνώμη μου είναι ότι τα παιχνίδια στο δικό μας πρωτάθλημα είναι τα καλύτερα".

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.