Newsroom
11 Sep
11Sep

Άσχημα νέα για τον Σέρβο παίκτη, αλλά και για τον Ολυμπιακό, καθώς τα ιατρικά αποτελέσματα δείχνουν σοβαρό τραυματισμό και μεγάλη αγωνιστική απώλεια.

Δυστυχώς, τα ιατρικά αποτελέσματα για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ανησυχητικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό. Ο τραυματισμός του, που χαρακτηρίζεται ως διάστρεμμα β' βαθμού, είναι αρκετά σοβαρός και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. Η μακρά αποθεραπεία οφείλεται στο ότι το σώμα του, λόγω ύψους και βάρους, επιβαρύνει περισσότερο την τραυματισμένη περιοχή, γεγονός που καθιστά την ανάρρωση πιο χρονοβόρα. 

Αυτό αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον Ολυμπιακό, καθώς θα στερηθεί έναν από τους βασικούς ψηλούς του για σημαντικό διάστημα

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσαρμοστεί χωρίς τον βασικό του σέντερ, ενώ οι εναλλακτικές λύσεις στο ρόστερ του περιλαμβάνουν τους Φιλίπ Πετρούσεφ και Μόουζες Ράιτ, μέχρι την επιστροφή του Μιλουτίνοφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται αντιμέτωπος με σημαντικές προκλήσεις ενόψει του Super Cup της Ρόδου (28-29 Σεπτεμβρίου), καθώς θα πρέπει να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν χωρίς τους δύο βασικούς του σέντερ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ. 

Και οι δύο παίκτες έχουν τραυματιστεί, με τον Μιλουτίνοφ να έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού που θα τον κρατήσει εκτός για 4-6 εβδομάδες, ενώ και ο Φαλ αναρρώνει από τραυματισμό

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.