Newsroom
13 Jun
13Jun

Εξέδωσε ανακοίνωση η Θύρα 7 κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τι απάντησε ο ίδιος.

Η Θύρα 7 έβγαλε μια ανακοίνωση σε βάρος του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αφορμή την ένταση στην άφιξη στην αποστολή των «πρασίνων».

Αναλυτικά τι ανέφερε ο σύνδεσμος των «ερυθρόλευκων»:

« Χτες η ΧΟΥΝΤΑ των γηπέδων που είναι στην υπηρεσία του προέδρου του Παναθηναϊκού  ξεπέρασε κάθε όριο! Αυτός που βρίζει γυναίκα διαιτητή και το ανεβάζει στόρι για να το δει όλη η Ελλάδα περήφανος για το κατόρθωμα του!

Αυτός που έχει για συνοδό, ένα τύπο που έκανε χειρονομίες και προκαλούσε (κωλοδάχτυλα)τον κόσμο του Ολυμπιακού, με κίνδυνο να τιναχτεί ένα ματς στον αέρα λόγω επεισοδίων, με παρόντες δύο εισαγγελείς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ!

Αυτός που έχει κολλητό φίλο, το γνωστό ΣΙΧΑΜΑ που κάθεται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ, δίπλα στην φυσούνα στους αγώνες με την ομάδα μας, βρίζει και προπηλακίζει τα μέλη της αποστολής της! Αυτός λοιπόν, ΑΠΑΙΤΗΣΕ και κατάφερε με τις γνωστές ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ που χρησιμοποιεί, να στοχοποιήσει οπαδούς του Ολυμπιακού επειδή ΔΗΘΕΝ είπαν ένα μπινελίκι, ενώ ΔΕΝ αποδεικνύεται ποιος το είπε, την ίδια στιγμή στο βίντεο τους, ακούγεται ξεκάθαρα να βρίζουν μέλη της αποστολή του Παναθηναϊκού! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ένας οπαδός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ.

Επίσης συνελήφθη οπαδός του Ολυμπιακού επειδή τράβαγε βίντεο!!! Ενώ  ΦΥΣΙΚΑ δεν έγινε το ίδιο με τους ανθρώπους του παο! Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά ,ΠΑΝΤΑ εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΚΟΣΜΟΥ του. Το παρακράτος σηκώνει κόσμο από τα σπίτια, επειδή δίνει εντολές ένας άνθρωπος που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας και περίθαλψης!»

Στην συνέχεια μέσα από στόρι του στο instagram, ο ίδιος απάντησε:

 «Διάλογο με την Θύρα 7 δεν πρόκειται να ανοίξω ποτέ, όσες ανακοινώσεις και να βγάλετε απλά μόνο ρε παιδιά μάθετε πρώτα τα δεδομένα, όχι τίποτα άλλο αλλά λέτε και ανακρίβειες. 

Όταν ενημερώθηκα για όλα αυτά που έγιναν ήμουν ο πρώτος που είπα να μην γίνει καμία μήνυση και αν έχει γίνει να τραβηχτεί πίσω. Στο γήπεδο πάμε να δούμε τις ομάδες μας, να φωνάξουμε, να πανηγυρίσουμε και οτιδήποτε άλλο. Να γυρίσουμε στο σπίτι μας ζωντανοί, ούτε στη φυλακή ούτε σε καμιά κάσα. 

Τίποτα άλλο να είστε καλά.»



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.