Newsroom
12 Jul
12Jul

Νέες εξελίξεις για Μπαλτσερόφσκι στον Επτάστερο, τι αποφάσισε ο Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιφυλάσσει μια έκπληξη στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν με την παραμονή του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι! Ο Πολωνός σέντερ, ο οποίος ήρθε πέρυσι από την Τενερίφη με εξαιρετικές εμφανίσεις στο Eurocup και με την εθνική Πολωνίας, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και γρήγορα έχασε τη θέση του δεύτερου σέντερ από τον Κώστα Αντετοκούνμπο, πίσω από τον Λεσόρ. Στο δεύτερο μισό της σεζόν, ο Εργκίν Αταμάν του έδωσε ελάχιστες ευκαιρίες.


Αρχικά, η πλευρά του Μπαλτσερόφσκι είχε συμφωνήσει με την Μάλαγα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του για 2 χρόνια, πιστεύοντας ότι δεν θα συνέχιζε στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή. Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον Πολωνό σέντερ, θεωρώντας ότι έχει το ταλέντο και τα χαρακτηριστικά για να βελτιωθεί, έχοντας ήδη αποκτήσει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο.


Έτσι, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τη δυνατότητα opt-out που είχε στο διετές συμβόλαιο του Μπαλτσερόφσκι, διατηρώντας τον στο ρόστερ του. Ο 24χρονος σέντερ θα έχει μια νέα ευκαιρία να βελτιώσει τα περσινά του στατιστικά, τα οποία στη EuroLeague ήταν 2,8 πόντοι, 1,3 ριμπάουντ, 0,3 ασίστ, 0,4 κοψίματα και 0,3 λάθη σε 7,36 λεπτά μέσο όρο, σε 24 παιχνίδια. Αυτή η απόφαση δεν αλλάζει ουσιαστικά τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.