Newsroom
20 Apr
20Apr

Οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson πήγαν στα Άνω Λιόσια αλλά έκαναν αποχή λόγω των οφειλών στο πρόσωπό τους, με αποτέλεσμα να εξακολουθούν όλα να είναι ανοιχτά ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3) για τα playout της Stoiximan Basket League.

Μία εβδομάδα μετά την πληρωμή ενός μισθού από τον Μάκη Αγγελόπουλο και την εμφατική νίκη της ΑΕΚ απέναντι στο Λάυριο, τα μαύρα σύννεφα επέστρεψαν πάνω από τα Άνω Λιόσια.

Συγκεκριμένα οι παίχτες της ΑΕΚ πήγαν σήμερα στο γήπεδο αλλά κάνουν αποχή με την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3) να βρίσκεται στον αέρα.

Η καθυστέρηση στις πληρωμές στους παίκτες - που είναι της τάξης των 15 ημερών με 1.5 μήνα - και η μη καταβολή ενός ακόμα μισθού ήταν αυτή που έφερε την νέα αντίδραση. 

Έτσι η Ένωση είναι προετοιμασμένη για κάθε πιθανό σενάριο ενόψει του αυριανού αγώνα καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι από τους παίκτες της να αποφασίσουν να μην αγωνιστούν και την θέση τους να πάρουν μέλη του εφηβικού τμήματος προκείμενου να μην ακυρωθεί το ματς, κάτι που μπορεί να επιφέρει ακόμα και τον υποβιβασμό των κιτρινόμαυρων.

 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.