Σπύρος Γραμμένος
10 Jul
10Jul

Άσχημα μπλεγμένος έχει βρεθεί ο Τζοντέι Πόρτερ.

Με ποινή φυλάκισης 3-4 ετών κινδυνεύει ο Τζοντέι Πόρτερ, καθώς δήλωσε ένοχος στην κατηγορία του παράνομου στοιχηματισμού. 

Μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς πως... η καριέρα του έχει λάβει τέλος από τώρα, αφού η λίγκα του επέβαλε διά βίου αποκλεισμό, ύστερα από σχετική έρευνα που έκανε για το συγκεκριμένο περιστατικό. Στα τέσσερα χρόνια που ήταν επαγγελματίας, ο μικρότερος αδερφός του Μάικλ Πόρτερ των Νάγκετς, αγωνίστηκε σε Γκρίζλις και Ράπτορς.

Ο Τζοντέι Πόρτερ αναμένεται να υποστεί τις συνέπειες και στα πολιτικά δικαστήρια. Σύμφωνα με το «AP», ο 24χρονος παραδέχτηκε την πράξη του και δήλωσε «ένοχος» για το αδίκημα που κατηγορείται και εκτιμάται ότι μπορεί να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μέχρι και τεσσάρων ετών.

Ποιος είναι ο Τζοντέι Πόρτερ

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Πόρτερ είναι γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 1999, είναι Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής γνωστός για την αθλητικότητά του και τις ικανότητές του στο παρκέ. Αδερφός του επίσης διάσημου παίκτη Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, ο Τζοντέι διακρίθηκε από νεαρή ηλικία για το ταλέντο του στο μπάσκετ. Αγωνίστηκε στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με τους Missouri Tigers, όπου ξεχώρισε για τις επιδόσεις του παρά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε.

 Οι ικανότητές του στον έλεγχο της μπάλας και στις πάσες, καθώς και η ευχέρειά του στο σκοράρισμα, τον έκαναν γρήγορα δημοφιλή μεταξύ των φιλάθλων και των ειδικών του αθλήματος.


Ωστόσο, η καριέρα του δεν ήταν χωρίς προκλήσεις. Παρά τις μεγάλες προσδοκίες, ο Πόρτερ αντιμετώπισε αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αυτές οι δυσκολίες δεν τον αποθάρρυναν, αντιθέτως τον ώθησαν να δουλέψει σκληρότερα για την αποκατάσταση και την επιστροφή του στα γήπεδα. Ο Αμερικανός παρά τις μπασκετικές του ικανότητες, δεν κατάφερε να μείνει μακριά από τους πειρασμούς.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.