Newsroom
16 Jul
16Jul

Ο Τζέιλεν Μπράουν υποστήριξε ότι η εταιρία ρουχισμού της Team USA, Nike, έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε ο ίδιος να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Ο Τζέιλεν Μπράουν σε δηλώσεις του στο Summer League υποστήριξε πως η εταιρία ρουχισμού της Team USA, Nike, έπαιξε ρόλο ώστε ο ίδιος να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων. 

"Πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο η Nike για το γεγονός ότι έμεινες έξω από την αποστολή της Team USA;"

"Ναι, είναι σίγουρο. Θα βγουν περισσότερα για το θέμα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή."

Η διαμάχη μεταξύ της γνωστής εταιρίας και του Μπράουν ξεκίνησε στα τέλη του 2022, όταν ο φόργουορντ των Σέλτικς σχολίασε τον τερματισμό της συνεργασίας της Nike με τον Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος είχε προχωρήσει σε ανάρτηση που θεωρήθηκε αντισημιτική.

Ο Μπράουν ήταν φανερά ενοχλημένος από το γεγονός ότι μετά από την αποχώρηση του Καουάι Λέοναρντ από την αποστολή των ΗΠΑ, επιλέχθηκε ο Ντέρικ Γουάιτ για να καλύψει τη θέση και όχι εκείνος. Ωστόσο, ανέφερε ότι δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον συμπαίκτη του: "Τηλεφώνησα στον Ντέρικ απευθείας, απλά για να διασφαλίσω ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση. Το ήξερα, το ήξερε και είμαστε και οι δύο καλά", κατέληξε ο Μπράουν.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.