Newsroom
15 Jan
15Jan

Μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Σακραμέντο Κινγκς ο προπονητής των «βασιλιάδων», Μάικ Μπράουν, διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του παιχνιδιού.

Ο Λίλαρντ με ένα τεράστιο σουτ από τα 9 μέτρα έδωσε την νίκη στους Μπακς κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς στην παράταση με 143-142. Μεγάλη εμφάνιση και από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με triple double. 

Στην τέταρτη περίοδο, πάντως, την παράσταση έκλεψε ο προπονητής των «βασιλιάδων», Μάικ Μπράουν, που έγινε έξαλλος με τον μη καταλογισμό φάουλ πάνω στο Καμ Πέιν. 

Ο Αμερικανός προπονητής δεν σταμάτησε όμως στα εντός γηπέδου πηγαίνοντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με ένα λάπτοπ, για να εξηγήσει τη φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε. 

«Θα σας δείξω γιατί αποβλήθηκα από το παιχνίδι. Αυτό είναι στο πρώτο μέρος, στην τρίτη περίοδο στο 1'28". στο Μπορείτε να δείτε, πηγαίνετε πίσω να δείτε. Ο Φοξ ίσα που βάζει το χέρι του στον Ντέιμ (Λίλαρντ). Απλή επαφή, δεν τον έσπρωξε. Και του δίνουν τρεις βολές», ανέφερε ο Μάικ Μπράουν.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.