03 Dec
03Dec

Τέλος στην 11ετή καριέρα του έβαλε ο Τέρενς Ρός παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκει την επόμενη ομάδα του στην Ευρώπη. 

Ο Αμερικάνος σταρ είχε στο μυαλό του την απόσυρση από την ενεργό δράση σε περίπτωση που δεν έβρισκε την κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.  Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε δείξει το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.  

Στο Podcast του ο Τέρενς Ρός δήλωσε:

«Νομίζω ότι τώρα, ειδικά μετά από τόσο καιρό που έχει περάσει, τελείωσα. Έχω αρχίσει να βλέπω πόσο μου αρέσει να είμαι στο σπίτι και να παίζω απλώς τον ρόλο του μπαμπά. Να είμαι απλώς μέλος της οικογένειάς μου.
Παρακολουθώ αυτούς τους αγώνες και, αντί να σκέφτομαι, 'Θεέ μου, μου λείπει πραγματικά να είμαι εκεί έξω', το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν 'εντάξει, η Βοστώνη παίζει Νέα Υόρκη'». 
 

Στα 11 χρόνια παρουσίας του στο NBA ο Τέρενς Ρός μέτρησε 733 αγώνες με μέσο όρο 11 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ αγωνιζόμενος με την φανέλα των Ράπτορς, Μάτζικ και Σάνς. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.