Newsroom
19 Feb
19Feb

Ο Στεφ Κάρι δεν βλέπει τον εαυτό του κοντά στην απόσυρση από την ενεργό δράση, παρόλο που το σκέφτεται αρκετές φορές, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το NBA All-Star Game 2024. Αναφορά έκανε και στο πώς η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα επηρέασε τον τρόπο παιχνιδιού των Γουόριορς.

Ο Στεφ Κάρι, μετά το φινάλε του NBA All-Star Game 2024, μίλησε για τις σκέψεις του αναφορικά με την απόσυρση του από τη δράση και αναφέρθηκε για την επιρροή της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα στον τρόπο παιχνιδιού των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ερωτηθείς για το αν βλέπει τον εαυτό του να κρεμάει τα παπούτσια του στο άμεσο μέλλον, ο 35χρονος σταρ δήλωσε ότι: "Το σκέφτομαι όλη την ώρα. Αλλά οι σκέψεις σταματούν όταν πρέπει να προετοιμαστείς για το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχει μια ρουτίνα και ένας κύκλος που περιβάλλει το τώρα. Βέβαια, ξαφνικά θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα πρέπει να ακούσεις το σώμα και το μυαλό σου, όταν θα σου πει ότι ήρθε η ώρα. Αλλά νομίζω ότι, ακόμα, είμαι μακριά από αυτό". 

Ο γκαρντ των Γουόριορς τοποθετήθηκε και σε ερώτηση για την επιρροή της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα (2009-2012) στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Στιβ Κερ, σε συνέχεια μια παλιότερης δήλωσης του προπονητή του: "Μας έλεγε για το Τίκι Τάκα. Ήταν αυτή η φράση, τη θυμάμαι. Ήταν ένα καλό παράδειγμα, ένα πρότυπο για τις κινήσεις του σώματος και της μπάλας ανάμεσα στα δύο αθλήματα. Ένα παράδειγμα για το ρυθμό μας, για την χημεία που πρέπει να έχουμε, σε αυτό το δικό μας στιλ που έχουμε εξελίξει στα δέκα χρόνια που προπονεί (σ.σ. ο Στιβ Κερ). Ήταν ένας καλός τρόπος για να μας δείξει πώς πρέπει να παίζουμε" εξήγησε ο Κάρι απαντώντας σε ερώτηση Ισπανού δημοσιογράφου.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.