08 Dec
08Dec

Σπουδαία νίκη για τους Πέισερς κόντρα στους Μπακς με 128-119, οι οποίοι άφησαν εκτός τελικού τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με ηγετική εμφάνιση και 30 πόντους, ο Λεμπρόν Τζέιμς έκλεισε το ραντεβού των Λέικερς με τους Πέισερς στο πρώτο τελικό της ιστορίας του NBA in season tournament.

Βραδιά Final-4 είχαμε στο NBA in season tournament, με το πρώτο χρονικά ματς να βλέπει τους Ιντιάνα Πέισερς να αποκλείουν τους Μιλγουόκι Μπακς του τρομερού Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ολοκλήρωσε τη βραδιά με 37 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ σε 41 λεπτά συμμετοχής, όμως είδε την απίστευτη προσπάθειά του να πηγαίνει χαμένη.

Από την άλλη πλευρά αντίπαλο δέος του Γιάννη ήταν ο εκπληκτικός Ταϊρίς Χαλιμπέρτον που είχε 27 πόντους, 7 ριμπάουντ, 15 ασίστ και 1 μπλοκ σε 37 λεπτά συμμετοχής, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση χωρίς κανένα λάθος. Άξιος συμπαραστάτης του Αμερικανού γκαρντ, ο Μάιλς Τέρνερ με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ.  

Ισοπεδοτικοί Λέικερς και τώρα τελικός

Πιο χαλαρή βραδιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς και τον Λεμπρόν, ο οποίος με 30 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής καθάρισε το ματς για την ομάδα του στη νίκη με 133-89. Σταθερά καλή παρουσία και από τον Άντονι Ντέιβις, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από την απέναντι πλευρά των Πέλικανς δεν κατάφερε να ξεχωρίσει κανένας, με τον Τρε Τζόουνς να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Νέας Ορλεάνης με 14 πόντους.

Όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στον ιστορικό πρώτο τελικό του Κυπέλλου NBA, όπου Πέισερς και Λέικερς θα παλέψουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς (10/12, 03:30).


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.