04 Jan
04Jan

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει το παρών στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από 19 χρόνια στα παρκέ.

Η πλούσια καριέρα του Γκόραν Ντράγκιτς φτάνει στο τέλος της, καθώς ο πολύπειρος γκαρντ πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Σλοβένος στα 37 του, έχει να παίξει μπάσκετ από τα περσινά play-offs, ως παίκτης των Μπακς τότε κόντρα στους Χιτ, όταν και αγωνίστηκε στο Game-3 της σειράς. Έκτοτε κυκλοφορεί ως free agent αλλά δεν έχει βρει ομάδα και οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή.

Έτσι, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί ένα σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του στις 24 Αυγούστου 2024 και όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του όπως και οι Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Τζίμι Μπάτλερ, Λουίς Σκόλα, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Στιβ Νας, Νίκολα Βούτσεβιτς, Στιβ Κερ και Μαρκ Γκασόλ.

Η διάθεση των εισιτήριων για τον συγκεκριμένο αγώνα θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Ένα 20% εξ'αυτών θα πάει στο "Goran Dragić Foundation", για την ανακαίνιση γηπέδων μπάσκετ στη Σλοβενία. 

Ο Ντράγκιτς αποσύρεται έχοντας αγωνιστεί σε 946 παιχνίδια σε κανονική περίοδο NBA και άλλα 62 σε play-offs, πανηγυρίζοντας βέβαια και το χρυσό μετάλλιο του 2017 στο EuroBasket για τη Σλοβενία, όπου ανακηρύχθηκε MVP της διοργάνωσης δίπλα στον Λούκα Ντόντσιτς.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.