Μάριος Γαντζούδης
Newsroom
12 Jul
12Jul

Προσέλαβε τον Στέφαν Στρέντζ από την Mercedes !!

Νέα ενίσχυση για την Audi/Sauber καθώς προσέλαβε τον Στέφαν Στρέντζ από την Mercedes για τον νέο ρόλο του διευθυντή προγράμματος. Ο Στρέντζ θα δίνει αναφορά κατευθείαν στον CEO (Διευθυντή ) της ομάδας Αντρέας Σάιντλ .

Ο Γερμανός είχε αποχωρήσει από την Γερμανική ομάδα στα τέλη Ιουνίου και από την 1η του Οκτώβρη θα είναι μέλος επίσημα της Ελβετικής ομάδας. Ο Στρέντζ έχει μια πλούσια και μακροχρόνια καριέρα στην Formula 1, με διάφορους ρόλους εδώ και 23 χρόνια είτε μηχανολογικούς είτε διευθυντικούς. Έχει δουλέψει σε Toyota , BAR-Honda, Lotus, Renault ενώ τα τελευταία 13 χρόνια ήταν στην Mercedes σε διάφορους ρόλους με τελευταίο αυτόν του επικεφαλής μηχανικού-κόστους και εμπορικού προγράμματος από τα τέλη του 2020.

Η εμπειρία του ήταν αυτό που έκανε την Audi να τον προσεγγίσει καθώς οι πυρετώδεις εργασίες ενόψει 2026 συνεχίζονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Σάιντλ και Στρέντζ εδω

Το σχόλιο του Μάριου Γαντζούδη

Άλλη μια κίνηση που δείχνει την σοβαρότητα και την ''Γερμανική'' νοοτροπία με την οποία η Audi προσεγγίζει κάθε μηχανοκίνητη διοργάνωση, αλλά κυρίως πως προσεγγίζει την Formula 1 . Γύρω από τον Αντρέας Σάιντλ χτίζεται σταδιακά μια εξαιρετική ομάδα και σίγουρα αν συνεχιστεί έτσι ο Γερμανικός κολοσσός θα μπει στην F1 κατευθείαν σε ένα αρκετά καλό επίπεδο οργάνωσης αλλά και επίδοσης 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.