Μάριος Γαντζούδης
Newsroom
09 Jul
09Jul

Σοβαρότατες καταγγελίες για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην χώρα μας από την πρόεδρο του ΣΑΜΑΕ!!!

Επιστολή καταπέλτη απέστειλε στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και στους 300 βουλευτές η πρόεδρος του Συνδέσμου Αθλητών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΣΑΜΑΕ), Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα, με την οποία καταγγέλλει παράνομες αμοιβές σε μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΟΕΔΜΑ) που ''συστάθηκε'' επί Λευτέρη Αυγενάκη!! 
Αναλυτικά η καταγγελία της :

Μεταξύ άλλων η κυρία Δελαγραμμάτικα που έχει και στο παρελθόν καταγγείλει τα προβλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας καταγγέλλει ότι στην επιτροπή διορίστηκε ο αδελφός της συζύγου του Λευτέρη Αυγενάκη, Λάζαρος Μπανιάς, ως υπεύθυνος εθελοντών «με υπέρογκες αμοιβές». Επίσης καταγγέλει ότι ενώ τα στελέχη της ΟΕΔΜΑ δεν επιτρέπεται να αμοίβονται, έχουν δεχθεί τεράστια ποσά σε αμοιβές! 

Επιπροσθέτως η Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα μιλώντας χθες στο δελτίο ειδήσεων Alert και σήμερα στο makeleio και την εκπομπή του Στέφανου Χίου Ραδιομακελάρηδες εξήγησε αναλυτικά το τι ισχυρίζεται και το τι συμβαίνει στην Ελλάδα με τις διοργανώσεις μηχανοκίνητων αγώνων και την διασπάθιση δημοσίου χρήματος που συμβαίνει, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχει καταγγείλει επίσημα, παράλληλα προβαίνοντας σε μια σημαντική αποκάλυψη καθώς αποκάλυψε ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την υπόθεση πολλά πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης !!!

Αυτές οι αποκαλύψεις εφόσον αποδειχθούν αληθινές θα αποτελέσουν μεγάλο πλήγμα για τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα και για τις προοπτικές ανάληψης μεγάλων διοργανώσεων πέραν του WRC. Για όλες τις εξελίξεις θα ενημερώνεστε φυσικά από το mpaladofatses.gr

Δελτίο ειδήσεων AlertTV από το 15:55 έως το 40:13

Ραδιομακελάρηδες από το 22:00 έως 46:00

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.