Γιώτα Κουφού
06 Sep
06Sep

Η Haas ανακοίνωσε πως ο Όλιβερ Μπέρμαν θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Κέβιν Μάγκνουσεν, στο επερχόμενο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν αντιμετώπισε την εσχάτη των ποινών στο ιταλικό Grand Prix και η Haas κλήθηκε να βρει τον αντικαταστάτη του για το GP στο Μπακού. Η "ρεζέρβα" δεν είναι άλλη από τον ταλαντούχο, Όλιβερ Μπέρμαν

Αυτό σημαίνει ότι ο 19χρονος θα χάσει το Sprint και το Feature με την Formula 2 στο Αζερμπαϊτζάν. Στην Μόντσα, την περασμένη εβδομάδα, ο Βρετανός κέρδισε τον δεύτερο αγώνα F2 της σεζόν, αλλά εξακολουθεί να απέχει 115 βαθμούς από την κορυφή με τρεις αγώνες να απομένουν.

Ο Όλιβερ Μπέρμαν πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό ντεμπούτο στη F1, όταν αντικατέστησε τον άρρωστο Κάρλος Σάινθ στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας. Για την ιστορία, ο νεαρός πιλότος τερμάτισε στην 7η θέση με την Ferrari, σκοράροντας βαθμούς

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν είδε το ban 10 δευτερολέπτων και τους δύο βαθμούς ποινής να βαραίνουν το όνομά του, καθώς οι αγωνοδίκες έκριναν ότι ήταν «εξ ολοκλήρου υπαίτιος». Αυτό σημαίνει πως έλαβε την τιμωρία για έναν αγώνα, στον οποίο δεν θα μπορεί να συμμετάσχει. Ο λόγος είναι επειδή χτύπησε τους τροχούς του με την Alpine του Πιέρ Γκασλί, όταν προσπάθησε να περάσει στην Μόντσα. Ο Δανός μπορεί να επιστρέψει στη Haas για τον επόμενο αγώνα στη Σιγκαπούρη, με τη Super Licence του να έχει καθαρίσει από βαθμούς για αυτό που πιθανότατα θα είναι τα τελευταία επτά Grands Prix στην F1.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.