Newsroom
16 Feb
16Feb

Ο προπονητής της Παρί ρωτήθηκε για την επικείμενη αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ στο τέλος της σεζόν από την ομάδα και τόνισε μεταξύ αλλά πως η ομάδα είναι πάνω από όλους. 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τάραξε την ποδοσφαιρική Ευρώπη μόλις έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την Παρί, το προσεχές καλοκαίρι. 

Ο Γάλλος μπορεί να μην έχει πει ανοικτά που θα συνεχίσει τη καριέρα του, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί. 

Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για την επικείμενη αποχώρηση το ποδοσφαιριστή του και τόνισε πως η ομάδα είναι πάνω από όλους. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

"Η ατμόσφαιρα μετά την ανακοίνωση του Εμπαπέ; Όπως σε κάθε προπόνηση που προηγείται ενός αγώνα. Όλα φυσιολογικά, τίποτα το διαφορετικό.

Δεν με απασχολεί καθόλου το φινάλε της σεζόν. Θα πρέπει να έχω αρκετή προσωπικότητα και εμπειρία. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους παίκτες της Παρί που οφείλουν να ξέρουν ότι υπάρχουν φήμες, κριτικές, πολεμικές.

Σε όποιον δεν αρέσει αυτή η κατάσταση δεν θα πρέπει να είναι σε έναν σύλλογο όπως τον δικό μας.

Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν εκφράζουν τις θέσεις τους, δεν θα πω κάτι. Ούτε ο Κιλιάν, ούτε κάποιος από τον σύλλογο έχει μιλήσει δημόσια. Εγώ είμαι ο προπονητής. Όταν επικοινωνήσουν οι δύο πλευρές, θα πω τη γνώμη μου.

"Συνεχίζουμε να δουλεύουμε κάθε χρόνο για να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Το είπα όταν ήρθα στην ομάδα έξι μήνες πριν, η ομάδα είναι πάνω από τους παίκτες, πάνω από όλα τα άτομα.

Ο σύλλογος ακολουθεί την ίδια πολιτική, αυτό είναι το μήνυμά μας. Όταν οι εμπλεκόμενες πλευρές αποφασίσουν να μιλήσουν, τότε θα δώσω και εγώ τη γνώμη μου ως προπονητής".

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.