12 Dec
12Dec

Γνωστούς έκανε η UEFA τους διαιτητές για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League την Πέμπτη (14/12).

Τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις έχουν να δώσουν οι ελληνικές ομάδες την ερχόμενη Πέμπτη (14/12) για τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και η Uefa έκανε γνωστούς τους διαιτητές για όλα τα παιχνίδια. 


ΑΓΙΑΞ - ΑΕΚ

Ο Γκρεγκ Πόουσον θα είναι ο διαιτητής στη κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ ενάντια στον Άγιαξ, σου Άμστερνταμ. Βοηθοί του είναι οι Σίμον Μπένετ και Λι Μπετς, τέταρτος ο Ντάρεν Ίνγκλαντ, ενώ στο VAR ορίστηκε ο Ελβετός Φενταγί Σαν με βοηθό τον Γερμανό Μάρκο Φριτζ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ

Ο Μόρτεν Γκρογκ θα είναι ο διαιτητής για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο "Γ.ΚαραΪσκάκης" ενάντια στη Μπάτσκα Τόπολα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βόλενμπεργκ Ράσμουσεν, Στέφεν Μπράμσεν, 4ος ο Πίτερ Κιάρσγκααρντ και στο VAR οι Ιταλοί Μαουρίτσιο Μαριάνι, Ντανιέλε Ντοβέρι.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ

Ο Γκεόργκι Καμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής στη τελευταία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού για τους ομίλους του Europa League στη Λεωφόρο, ενάντια στη Μακάμπι Χάιφα. 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βαλκόφ, 4ος ο Ράντοσλβα Γκιτζένοφ και στο VAR οι Νταγκομίρ Ντραγκάνοφ, Ιβάιλο Στογιάνοφ.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.