10 May
10May

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του παρά τον αποκλεισμό της Ρόμα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν εμφανίστηκε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι σε δηλώσεις του.

Η Ρόμα ήρθε ισόπαλη με 2-2 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και έχασε την μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του Europa League. Παρά τον αποκλεισμό της Ρόμα, ο προπονητής της Ντανιέλε Ντε Ρόσι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε μια ηρωική εμφάνιση απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα. Όπως και στη Ρώμη παίξαμε καλά στα πρώτα είκοσι λεπτά. Δεν κάναμε πολλά σουτ προς το τέρμα - έχουμε τη συνήθεια να μην σουτάρουμε, όταν πολλές φορές μπορεί να κάνει τη διαφορά. Παρόλαυτα οι παίκτες μου έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση. Δύο μέρες πριν αντιμετωπίσαμε τη Γιουβέντους και τα δώσαμε όλα μέχρι τα τελευταία λεπτά, και σήμερα κάναμε ακόμη μια τεράστια σωματική και πνευματική προσπάθεια. 

Προφανώς η Λεβερκούζεν έπαιξε καλά - είχαν πολλά σουτ προς το τέρμα- δεν το απορρίπτω αυτό. Αλλά όταν κάνεις μια ανατροπή και είσαι κοντά στο να καταφέρεις ένα θαύμα, ξέροντας ότι κανένας δεν την έχει κερδίσει φέτος, και στη συνέχεια να δέχεσαι ένα ατυχές αυτογκόλ, ο πόνος είναι τεράστιος. Όπως είπα, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με αυτό το πνεύμα. Έχουμε κι άλλα σημαντικά παιχνίδια στον ορίζοντα.»

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.