04 Oct
04Oct

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο να συνεχίσει αναλόγως στη διοργάνωση μετά το πρώτο βήμα κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τις σχετικές δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού: 

"Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Είναι διαφορετικής έντασης. Με τα ντέρμπι ο ρυθμός ήταν πιο ψηλός από το συνηθισμένο. Μέχρι τώρα ανταποκριθήκαμε καλά και ελπίζω να συνεχιστεί. Συνήθως στο τέλος μιας σειράς παιχνιδιών, υπάρχει κούραση που συσσωρεύεται. Η διάθεση και το ευρωπαϊκό παιχνίδι σε αναγκάζει να παίζεις με πιο υψηλούς ρυθμούς. Πιστεύω ότι και αύριο θα γίνει αυτό. Για το δεύτερο σκέλος αφορά περισσότερο εσάς, τι μπορεί να αλλάξει στο γκρουπ. Οι προπονητές είναι πιο συντηρητικοί, ξέρουν ότι υπάρχουν γκρουπ με έξι παιχνίδια και θα πρέπει να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν μας εξασφαλίζει κάτι μια ενδεχόμενη νίκη, αλλά δεν θα είναι καταστροφή αν δεν το κερδίσουμε. Θα πρέπει να υπάρχει διάρκεια ως προς τα αποτελέσματα στο γκρουπ. Κάναμε ένα καλό βήμα στο πρώτο παιχνίδι, θέλουμε να έχουμε συνέχεια, αλλά υπάρχουν δύο σερί ματς με Ρεν. Θα ήταν ιδανικό να κερδίσουμε, αλλά δεν θα είναι κι εύκολο".


"Η τακτική είναι σημαντικό κομμάτι της δουλειάς, αλλά δεν είναι το μόνο. Είναι ένα σύνθετο κομμάτι, υπάρχουν κι άλλα θέματα που καλύπτουν οι προπονητές. Είτε αφορά το οργανωτικό κομμάτι είτε το επικοινωνιακό.Ξέρω όλους τους παίκτες της Μακάμπι. Είναι μια ομάδα που τη σέβομαι. Παίρνει συνεχώς το πρωτάθλημα, την περσινή σεζόν έκανε εκπληκτικά παιχνίδια στα προκριματικά και είναι μια ομάδα που εξελίσσεται. Να είστε σίγουροι, ξέρω όλους τους παίκτες της Μακάμπι Χάιφα".


"Μπορεί φέτος να κάναμε κάποια λάθη που δεχθήκαμε γκολ, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό. Δεν έχουμε αλλάξει τόσο πολύ το παιχνίδι μας. Είναι θέματα που μας απασχολούν, αλλά και θέματα που θεωρούμε ότι διορθώνονται. Είναι μέρος της δουλειάς".


Υπενθυμίζουμε πως η αναμέτρηση είναι την Πέμπτη 05/10, 22:00, CosmoteSport6

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.