Newsroom
22 May
22May

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Europa League πλησιάζει και οι δύο προπονητές, Τσάμπι Αλόνσο και Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έκαναν γνωστές τις βασικές τους επιλογές.

Η ομάδα απο το Μπέργκαμο θα διεκδικήσει στις 22:00 στο Δουβλίνο τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, ενώ οι αήττητες «Ασπιρίνες» θέλουν να κατακτήσουν, μετά το πρωτάθλημα, και το Europa League με στόχο να κάνει το τρεμπλ καθώς ακολουθεί και τελικός Κυπέλλου το βράδυ του Σαββάτου εναντίον της Κάιζερσλάουτεν.

Σαν σε… καθρέφτη, το 3-4-3 αποτελεί τη διάταξη για Αταλάντα και Λεβερκούζεν, με Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και Τσάμπι Αλόνσο να μην επιφυλάσσουν ιδιαίτερα εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα κάθε ομάδας.

Κανονικά διαθέσιμος για τους Γερμανούς ο Βριτς, ενώ ο Ντε Ρουν είναι ανέτοιμος και βρίσκεται στον πάγκο, προφανώς για να συμμετάσχει και αυτός στη συνέχεια στην απονομή των μεταλλίων.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο – Τζιμσίτι, Χίεν, Κολάσινατς – Τζαπακόστα, Έντερσον, Κουπμάινερς, Ρουτζέρι – Ντε Κέτελαρ, Σκαμάκα, Λούκμαν.

Λεβερκούζεν (Τσάμπι Αλόνσο): Κόβαρ – Στάνισιτς, Τα, Ταπσόμπα – Φρίμπονγκ, Τζάκα, Παλάσιος, Χινκαπιέ – Βιρτς, Αντλί, Γκριμάλντο.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.