05 Oct
05Oct

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ που πήρε μια ισοπαλία που μπορεί να αποδειχτεί «χρυσάφι» στην μάχη της πρόκρισης.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο με την ΑΕΚ να μένει πίσω στο σκορ στο 30΄ έπειτα από αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεργκβάιν.

Η «Ένωση» συνέχιζε να πιέζει και δημιουργούσε πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Άγιαξ. Αυτό που δικαιούταν το πήρε στο 75΄ όταν ο Άμραμπατ έκανε μια πολύ όμορφη σέντρα με τον Βίντα κινούμενος σαν σέντερ φορ να πιάνει μια δυνατή κεφαλιά και να ισοφαρίζει το παιχνίδι.


Η ΑΕΚ το ήθελε πολύ το παιχνίδι, ήθελε να συνδυάσει την πρεμιέρα της «ΟΠΑΠ Αρένα» σε ευρωπαϊκό όμιλο με νίκη και έφτασε πολύ κοντα στο 90' όταν ο Γιόνσον βγήκε σε θέση τετ -ατετ με τον τερματοφύλακα του Άγιαξ να απομακρύνει το τελείωμα του. 

Παρόλαυτα η ΑΕΚ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση ξανά στην Ευρώπη και παρέμεινε πρώτη και αήττητη στον όμιλο της.


ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (74' Ελίασον), Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ (67' Ρότα), Σιμάνσκι, Πινέδα (67' Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (79' Μοχαμάντι), Άμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε (67' Μάνταλος).

Άγιαξ: Χόρτερ, Ρενσχ, Σούταλο, Άβιλα, Χότα, Μπέργκις, Ταχίροβιτς (Φαν ντεν Μπούμεν), Τέιλορ, Φορμπς (84' Άξελ - Ντόνγκεν), Μπέρχβαϊν, Μπρόμπεϊ (74' Άκπομ).

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.