Newsroom
22 Feb
22Feb

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και πέρασε από τη Βουδαπέστη με το πέναλτι του Ελ Κααμπί να του χαρίζει τη νίκη και ταυτοχρόνως την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League. 

O Ολυμπιακός πέρασε από τη Βουδαπέστη και την έδρα της Φερεντσβάρος με ίδιο σκορ, όπως και στο Φάληρο, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. 

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης  αρπάζοντας την ευκαιρία με το απλωμένο χέρι του Μάι και το πέναλτι που τους δόθηκε. Ο Ελ Κααμπί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα νικώντας τον τερματοφύλακα των Ούγγρων και διαμόρφωσε το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν, αλλά και δεν πλήρωσαν. Έτσι στην αυριανή κλήρωση θα μάθουν τον αντίπαλο τους για τη φάση των 16 του Europa Conference League, όπως και ο ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών. 


Θυμίζουμε πως τα γκρουπ δυναμικότητας είναι: 

- Ισχυροί: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε

- Ανίσχυροι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Ολυμπιακός (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ), Μόλντε, Στουρμ, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.