Newsroom
10 May
10May

O παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στο ΒNSPORTS μετά την λήξη του αγώνα και έκανε δηλώσεις με αιχμές για το πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Διαβάστε τις δηλώσεις:
Μετά από τέτοιες βραδιές, πολλές φορές οι πρωταγωνιστές δυσκολεύονται να αντιληφθούν το τι πραγματικά έχουν καταφέρει. Ο Τσικίνιο όμως, γνωρίζει πολύ καλά πως το βράδυ της 9η Μαΐου, γράφτηκε… ιστορία.

«Έχουμε καταλάβει πλήρως τι έχουμε καταφέρει σήμερα. Γράφουμε ιστορία με τον Ολυμπιακό, καταφέραμε να πάμε στον τελικό του Europa Conference League. Όμως έχουμε ακόμα τέσσερις τελικούς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα. Είναι μία πολύ δύσκολη αποστολή αλλά είμαστε πεπεισμένοι να τα καταφέρουμε». 

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν πραγματικά εξαιρετική, η απόδοση των οπαδών του όμως, ίσως και να ήταν καλύτερη και από αυτή των ποδοσφαιριστών. Το Γεώργιος Καραϊσκάκης μετατράπηκε σε «κολαστήριο», με τα ντεσιμπέλ που δημιουργήθηκαν, να φτάνουν μέχρι και στο επίπεδο του… επικίνδυνου.

«Περιμέναμε πως οι οπαδοί σήμερα θα δημιουργούσαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ποιοι είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού και τι μπορούν να κάνουν. Χαιρόμαστε πολύ που μπορέσαμε σήμερα να τους ικανοποιήσουμε με την απόδοση μας, αλλά και με αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα, απέναντι στην Άστον Βίλα». 

Ο Τσικίνιο έπιασε… Λιμάνι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και με αυτόν στην 11αδα, ο Ολυμπιακός δείχνει και είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο ίδιος ο Πορτογάλος όμως δεν εστιάζει στην προσωπική του επίδοση.

«Μαζί με εμένα ήρθαν και άλλοι παίκτες, σε συνδυασμό με τα παιδιά που ήταν ήδη εδώ, έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα. Έχουμε χτίσει ένα δυνατό σύνολο, με πολύ ισχυρό χαρακτήρα και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα». 


Η μεταφόρτωση αυτή του Ολυμπιακού, είναι κάτι το αξιοθαύμαστο. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο. Η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με το «μαγικό» άγγιγμα του Μεντιλίμπαρ, φέρνει τα αποτελέσματα αυτά, που απολαμβάνουν οι φίλαθλοι της ομάδας.


«Δεν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία αυτή. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, ακούμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή και τις ιδέες που θέλει να μας περάσει. Το σημαντικό είναι ότι δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό».

Πηγή :ΒΝ Sports




Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.