Σπύρος Γραμμένος
21 Aug
21Aug

Ο Φακούντο Πελίστρι δηλώθηκε στην λίστα του Παναθηναϊκού, για την αναμέτρηση κόντρα στη Λανς, ενώ ο Βιλένα έμεινε εκτός.

Ο Φακούντο Πελίστρι θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο του Παναθηναϊκού για την αυριανή (22/08, 22:00) πρώτη αναμέτρηση με τη Λανς για τα playoffs του Conference League. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ουρουγουανός συμπεριλήφθηκε στη λίστα των ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας, ενώ ο Βιλένα, επίσης όπως αναμενόταν, έμεινε εκτός. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός είχε ήδη αποκλειστεί από την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι από τον Ντιέγκο Αλόνσο. 

Νωρίτερα, ο Πελίστρι συμμετείχε στην πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού στη Γαλλία, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο νεοαποκτηθείς Ουρουγουανός εξτρέμ, που ανακοινώθηκε επίσημα από τους «πράσινους» πριν λίγες ώρες, φόρεσε τα πράσινα και προπονήθηκε στο γήπεδο της Λανς μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Επιπλέον, ο Ντιέγκο Αλόνσο δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κιόλας αύριο (22/08, 22:00). Όπως συνηθίζεται, όταν ο Πελίστρι μπήκε στο γήπεδο, οι συμπαίκτες του τον υποδέχτηκαν με το παραδοσιακό «φατούρο».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.