Newsroom
29 Aug
29Aug

Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων για τον «τελικό» στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Λανς στο Ολυμπιακό Στάδιο, στη ρεβάνς του μεταξύ τους αγώνα που είχε λήξει 2-1, στο πλαίσιο των playoffs του Conference League. Ο Ντιέγκο Αλόνσο επέλεξε τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα απέναντι στους Γάλλους. Προχώρησε σε έξι αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, διατηρώντας μόνο τους Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Τσέριν, Μπακασέτα και Πελίστρι στην ενδεκάδα. 

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Ντραγκόφσκι θα είναι στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Αράο και Τσέριν θα βρεθούν στον κεντρικό άξονα, ενώ οι Τετέ και Πελίστρι θα αγωνιστούν στα άκρα, με τον Μπακασέτα να υποστηρίζει τον προωθημένο Ιωαννίδη.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς και Νταμπίζας.

Με δύο αλλαγές η Λανς στο ΟΑΚΑ

Ο Γουίλ Στιλ παρατάσσει τη Λανς με δύο αναμενόμενες αλλαγές στη ρεβάνς απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Βρετανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μεδίνα, ο οποίος αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα, και στον Ντανσό που μεταγράφηκε στη Ρόμα. 

Στη θέση τους στο αρχικό σχήμα και στην τριάδα των στόπερ θα αγωνιστούν οι Κουσάνοφ και Σαρ, μαζί με τον Γκραντίτ.

Η σύνθεση της Λανς (Γουίλ Στιλ, σύστημα 3-4-1-2) είναι: Σαμπά – Γκραντίτ, Κουσάνοφ, Σαρ – Φρανκόφσκι, Τόμασον, Ντιούφ, Μασάδο – Ντα Κόστα – Σοτοκά, Σαΐντ.

 Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πέτριτς, Κόφι, Αγκιλάρ, Ενζολά, Φουλτζίνι, Τσάβες, Ογεντίραν, Χαϊνταρά, Μεντί, Πουιγί, Λασκαρί και Γκανιό.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.