Σπύρος Γραμμένος
06 Aug
06Aug

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ηττήθηκε με ανατροπή από την ΝΟΑ και η νίκη, είναι μονόδρομος στην «OPAP ARENA»

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη επί της ΝΟΑ και πλέον η «Ένωση», πρέπει να τα δώσει όλα για όλα στη ρεβάνς. Το γκολ του Γκαρσία δεν ήταν αρκετό, αφού η ομάδα από την Αρμενία κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με το δεύτερο γκολ να… προέρχεται από τον ίδιο της τον τερματοφύλακα.

Ο αγώνας

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η ΑΕΚ άρχισε να κυριαρχεί και στο 8ο λεπτό είχε την πρώτη της ευκαιρία από στατική φάση. Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε άψογα φάουλ από τα αριστερά και ο Μουκουντί πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της Νόα.

Αυτή η φάση αποτέλεσε πρότυπο για τη συνέχεια, με τους παίκτες του Αλμέιδα να κυριαρχούν και να προσπαθούν να μεταφέρουν την πίεση στα αντίπαλα καρέ. Στο 21ο λεπτό, ο Λιβάι Γκαρσία πήρε κεφαλιά από σέντρα του Ελίασον, η οποία κατέληξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Γκατσίνοβιτς, ο Γκαρσία πήδηξε εντυπωσιακά και με κεφαλιά-κανονιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ με 0-1 στο 22ο λεπτό.

Μέχρι το ημίωρο, η ΑΕΚ δεν είχε δεχτεί καμία απειλή, αλλά στο 33ο λεπτό, ο Στρακόσα έκανε λάθος πάσα, δίνοντας την ευκαιρία στον Πινσόν να σκοράρει για τη Νόα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η ΑΕΚ δυσκολευόταν να βρει ευκαιρίες. Στο 67ο λεπτό, η Νόα πήρε το προβάδισμα με απίθανο γκολ από τον τερματοφύλακα Τσαντσάρεβιτς, εκμεταλλευόμενος τον άνεμο και την κακή εκτίμηση του Στρακόσα. 

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει με αλλαγές, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ στο 90+8, η Νόα σφράγισε τη νίκη της με το τρίτο γκολ, κερδίζοντας 3-1 και αφήνοντας την ΑΕΚ με δύσκολο έργο για τη ρεβάνς.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.