14 Dec
14Dec

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Μιρτσέα Λουτσέσκου για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι (14/12, 19:45), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Όσα δήλωσε για τη φετινή πορεία του Δικεφάλου.

Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, μίλησε σε ρουμανικά ΜΜΕ στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, πριν το ταξίδι του προς τη συμπρωτεύουσα, για την επιτυχία του ΠΑΟΚ στην διοργάνωση.

«Φανταστικό αυτό που πέτυχε ο Ραζβάν την φετινή σεζόν στην Ευρώπη. Όχι τόσο η πρόκριση αλλά το γεγονός ότι πέτυχε μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης, ειδικά τις δύο νίκες εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πριν από ενάμιση χρόνο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε το Europa League και τώρα κέρδισε Μπάγερν Μονάχου 5-1», είπε αρχικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη.  

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα σε αυτόν τον όμιλο τον έκανε εξαιρετικά σημαντικό, που εκτιμήθηκε σε όλο τον κόσμο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όντας στον τελευταίο αγώνα στον όμιλο, θα το δω από κοντά, είναι δύσκολο να ζεις χωρίς ποδόσφαιρο».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.