Νίκος Σαρίκος
25 Jul
25Jul

 Ο Ρόμπερτ Λίουμπισιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς κόντρα στην Ιντερ Εσκάλδες τονίζοντας πως αν η ΑΕΚ εμφανιστεί όπως στο πρώτο ημίχρονο της OPAP Arena δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Conference League.

Ο MVP της αναμέτρησης  με την Ίντερ Εσκάλδες αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λίουμπισιτς, έτσι μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στα θετικά της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Κάναμε όσα θέλαμε. Ξεκινήσαμε ψηλά, πετύχαμε γρήγορα γκολ. Μετά τα γκολ δεν σταματήσαμε, ανεβήκαμε ψηλότερα, επιτεθήκαμε. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Και στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι επίσης αρχίσαμε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες μας ωστόσο όταν δεν τα καταφέρνεις μπροστά... Κάθε ομάδα στο Conference League δεν βρίσκεται εδώ χωρίς λόγο, μπορεί να σκοράρει. Ναι, μετά δεχτήκαμε κάποια ίσως ατυχή γκολ. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι και μετά το παιχνίδι τελείωσε όπως τελείωσε. Νομίζω ότι αν παίξουμε εκτός έδρας όπως στο πρώτο ημίχρονο και αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα εκεί».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.