Newsroom
11 Apr
11Apr

O Δικέφαλος του βορρά δε τα κατάφερε ενάντια στη Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, αλλά θα παίξει τα ρέστα του στον μεγάλο επαναληπτικό στην Τούμπα. 

O ΠΑΟΚ παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι πρόκρισης των ημιτελικών του Europa Conference League, αφού χρειάζεται μόλις ένα τέρμα για να ισοφαρίοει το συνολικό σκορ της πρώτης αναμέτρησης ενάντια στη Μπριζ. 

Οι Βέλγοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με το τέρμα του Χιούγκο Βέτλεσεν στην πρώτη τους προσπάθεια εντός εστίας. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες αφού οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0. Ο Δικέφαλος του βορρά δεν είχε ούτε μια τελική στο πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει κενά στις αντεπιθέσεις που έβγαζε, αλλά οι Βέλγοι είχαν τρομερές επιστροφές καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 78ο λεπτό η Μπριζ κέρδισε πέναλτι μετά τη λανθασμένη έξοδο του Κοτάρσκι που ανέτρεψε τον Τιάγκο. Ο επιθετικός της βελγικής ομάδας ανέλαβε την εκτέλεση, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αποκρούει και να διορθώνει το παραλίγο μοιραίο λάθος του. 

Το σκορ παρέμεινε ίδιο παρά την προσπάθεια των παικτών του Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει τα ρέστα του στην ρεβάνς της Τούμπας την επόμενη Πέμπτη (18/04, 22:00)

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.