Newsroom
09 Apr
09Apr

Επιστρέφει ο αρχηγός της Κλαμπ Μπριζ, Χανς-Φανάκεν για την πρώτη αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αντρέας Σκοβ-Ολσεν. Εκτός και ο Μινιολέ.

Η Κλαμπ Μπριζ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό (11/04, 22:00) και οι Βέλγοι είδαν τον αρχηγό τους, Χανς-Φανάκεν να ξεπερνάει την ίωσή που τον ταλαιπωρούσε. 

Ο έμπειρος χαφ δεν αγωνίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Άντερλεχτ, στο οποίο η Μπριζ είχε νικήσει με το εμφατικό 3-1. Όλα δείχνουν ωστόσο, ότι θα είναι έτοιμος για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Αντίθετα, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αντρέας Σκοβ-Ολσεν, ο οποίος επίσης έχασε το μεγάλο ντέρμπι με την Άντερλεχτ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός είναι το μεγάλο όνομα της βελγικής ομάδας έχοντας πετύχει φέτος 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον πολύπειρο Σιμόν Μινιολέ, ο βασικός τερματοφύλακας της Μπριζ αναμένεται να απουσιάσει από τον αγώνα της Πέμπτης και θα κάνει αγώνα δρόμου εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα, την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.