Newsroom
23 Aug
23Aug

Οι δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη μετά τον αγώνα με την Λανς, το μήνυμα που έδωσε ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει την Λανς και πλέον παίζει τα «ρέστα» του στο ΟΑΚΑ, για την πρόκριση στο League Phase του Conference League. Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά τον αγώνα έκανε κάποιες δηλώσεις, δείχνοντας πως πιστεύει στον εαυτό του και στην ομάδα του, για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη Λανς: «Είναι μια ομάδα που πρεσάρει πολύ, σήμερα δεν το είδαμε ιδιαίτερα γιατί πήραν νωρίς κόκκινη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, το επίπεδο είναι υψηλό και οι ομάδες εκμεταλλεύονται κάθε λάθος, είναι κάτι που μας στοιχίζει και μας ξαναστοιχίζει στην Ευρώπη».

Για τη ρεβάνς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έχω ξαναπεί ότι δεν γίνεται να μην είμαστε στην Ευρώπη. Θα δώσουμε τη μάχη μαζί με τον κόσμο μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το γκολ: «Το έχω από μικρός το κάθετο drive, με το που βρίσκω λίγο χώρο τον εκμεταλλεύομαι. Είδα την κίνηση του αμυντικού και πήγα από την άλλη, ήθελα να τσιμπήσω την μπάλα αλλά δεν προλάβαινα, ευτυχώς όμως μπήκε γκολ. Μου το χρωστάει γιατί και πέρυσι έκανα 2-3 αντίστοιχες προσπάθειες όμως δεν μπήκαν, ευτυχώς τώρα μπήκε».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.