Newsroom
03 May
03May

Ο Ισπανός τεχνικός του αγγλικού συλλόγου μίλησε μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και τόνισε την ανωτερότητα της Ελληνικής ομάδας αλλά ταυτόχρονα έθεσε την ομάδα του "αουτσάιντερ" για τον επαναληπτικό στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια εξωπραγματική εμφάνιση στην Αγγλία και "άλωσε" το Villa Park δημιουργώντας τεράστιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό .

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ και έθεσε φαβορί τους Πειραιώτες.Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Μπέρμιγχαμ και όλα θα κριθούν στο "Γεώργιος Καραισκάκης".

Αναλυτικά όσα είπε ο Έμερι:

 «Τους δίνω συγχαρητήρια σε αυτούς. Αξιζαν να κερδίσουν. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τις θέσεις μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα». Μετά ανέφερε ότι «εμείς έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερα. Δεν είναι θέμα τύχης. Αυτοί έπαιξαν καλύτερα από εμάς και άξιζαν να κερδίσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο τους ισοφαρίσαμε, αλλά και πάλι δεν παίξαμε καλά και κατάφεραν να σκοράρουν». 

«Οι αντίπαλοί μας είναι το φαβορί της σειράς πλέον» 



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.