Θανάσης Στύλος
11 Apr
11Apr

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στην μάχη σήμερα (11/04, 22:00) για τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League και θέλει να γράψει ιστορία απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ στο Γιαν Μπρέιντελ. Αναλύει ο Θανάσης Στύλος.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στην μάχη σήμερα στις 22:00 για τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League και θέλει να γράψει ιστορία. 

Ο σημερινός αγώνας με την βελγική ομάδα για τον Δικέφαλο , μπορεί να γίνει ένας από τους ιστορικότερους,ωστόσο το έργο των παικτών του Λουτσέσκου είναι σχετικά δύσκολο.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Διαθέσιμοι για τον Δικέφαλο του Βορρά ειναι όλοι οι παίκτες του με εξαίρεση τον Μουργκ ο οποίος αντιμετωπίζει μια ίωση . Αντίθετα,ο Τάισον επιστρέφει στην αποστολή μετά την ίωση που είχε και δίνει μια σημαντική επιλογή στον Ραζβαν Λουτσέσκου. 

Παράλληλα, η Κλαμπ Μπριζ έχει τεράστια προβλήματα και θα απουσιάζουν σήμερα σημαντικοί ποδοσφαιριστές της. Οι παίκτες αυτοί θα είναι ο έμπειρος τερματοφύλακας Μινιολέτ και ο τρομερός Δανός εξτρέμ Σκοβ-Όλσεν. 

Οι απουσίες αυτές ευνοούν σε καθοριστικό βαθμό τον Δικέφαλο και μεγαλώνουν οι ελπίδες του για ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο Βέλγιο.


ΝΤΕΖΑΒΟΥ

Ο ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια είχε ξαναπάει στο Βέλγιο για την ίδια διασυλλογική διοργάνωση , για να αγωνιστεί ενάντια της Γάνδης . Εκεί είχε πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε με σκορ 1-2 , οι σκόρερ εκείνου του αγώνα ήταν ο Ντάγκλας Αουγκούστο και ο Άνχελ Κρέσπο. 

Εκείνη την μέρα ειχε προκριθεί στην φάση των 8 του Κόνφερενς λιγκ,εκεί που θα αντιμετώπιζε την Μαρσέιγ. Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε κρινόταν η πρόκριση στους 8 και τώρα θα κριθεί η πρόκριση στους 4.


ΤΡΕΛΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ

Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά έχουν πάρει 1.500 εισιτήρια για το σημερινό ματς, ωστόσο έχουν ταξιδέψει πολλοί παραπάνω και θα χρειαστούν ένα θαύμα για να πάρουν ένα μαγικό χαρτάκι και να μπουν στο γήπεδο. 

Η Βελγική ομάδα είναι απόλυτη στο θέμα αυτό και έχει απαγορέψει ρητά την είσοδο ακόμα παραπάνω οπαδών του ΠΑΟΚ. Ας ελπίσουμε σήμερα το αποτέλεσμα του Δικεφάλου να είναι θετικό και να προσδώσει βαθμούς στην χώρα μας και να ελπίζει ακομα και για την 15η θέση στο ranking που θα μας δώσει το δικαίωμα να βγουν 5 ομάδες στην Ευρώπη σε δύο χρόνια .

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.