Newsroom
24 Aug
24Aug

Το «τριφύλλι» θα καλύψει όλα τα έξοδα των οπαδών που θα μεταβούν στην Αθήνα από την επαρχία για τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ ενάντια στην Λανς.

Ο Παναθηναικός ηττήθηκε μέσα στην Γαλλία από την Λανς με σκορ 2-1 και θέλει πλέον να επιστρατεύσει όλα τα όπλα του για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στο ΟΑΚΑ.

Ο Υπέυθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Σταμάτης Γαρρής ανακοίνωσε πως όλα τα έξοδα μετακίνησης των οπαδών του «τριφυλλιού» της επαρχίας θα καλυφθούν από την ΠΑΕ εξ'ολοκλήρου.

Ο Παναθηναικός θέλει απεγνωσμένα την πρόκριση και το δείχνει με όλες τις αποφάσεις του του. Η γενική είσοδος στον επαναληπτικό θα είναι στα 10 ευρώ και οι κάτοικοι επαρχίας δεν θα έχουν θέμα όσον αφορά την μετακίνηση με πρωτοβουλία της ΠΑΕ. Ο 12ος παίκτης απ'ότι φαίνεται θα είναι παρών στο γήπεδο και θα φωνάζει για μια πρόκριση στο League Stage του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γαρρής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει δωρεάν μετακίνηση από την περιφέρεια, γιατί Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο η Αθήνα. Πάτρα, Καλαμάτα, στον Πύργο, στην Κόρινθο, στο Ναύπλιο. Στη Χαλκίδα, στο Αλιβέρι, στο Καρπενήσι, την Αυλώνα. Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά θα υπάρξει μετακίνηση δωρεάν με πούλμαν, που καλύπτει η ΠΑΕ. Σημείο συνάντησης οι σχολές ποδοσφαίρου. Θα βγάλουμε ανακοίνωση αργότερα».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.