Newsroom
23 Jul
23Jul

Απόλυτος ότι θα τα δώσει όλα ο ΠΑΟΚ για να πετύχει τον στόχο του και να μπεί στους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε ο Άντρε Βιεϊρίνια στην σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην Μπόρατς.

   Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θέλει πάρα πολύ η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ναι, είναι ο τελευταίος στόχος που θέλω να πετύχω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι στην ομάδα ξέρουμε ότι έχουμε μια ακόμη ευκαιρία φέτος και δε θέλουμε να πάει και τώρα χαμένη», υποστήριξε ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

«Ο,τι κρατήσαμε τον κορμό της περσινής ομάδας είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στα προκριματικά, υπάρχουν έμπειροι παίκτες, και ναι έχουμε μια καλή ευκαιρία να φτάσουμε στους ομίλους, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε βήμα προς βήμα, παιχνίδι προς παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια που δεν έχει στο μυαλό του, ούτε καν ασχολείται, με τις μεταγραφές ή με τον επόμενο πιθανό αντίπαλο του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Το αυριανό παιχνίδι σκέφτομαι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι μεταγραφές δεν είναι δουλειά μας, έχουμε μπροστά μας τον πρώτο στόχο της χρονιάς και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι», ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος «κάπτεν» των «ασπρόμαυρων».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.