Σπύρος Γραμμένος
12 Sep
12Sep

Απόκτησε ως ελεύθερο τον Λεντς η Χόφενχαϊμ, ο οποίος μάλιστα έπαιζε στη Λειψία.

Ο Κρίστοφερ Λεντς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χόφενχαϊμ, καθώς αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Λειψία, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (12/09). Ο σύλλογος από το Μπράισγκαου γνωστοποίησε τη συνεργασία με τον Γερμανό αμυντικό, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου του. 

Ο Λεντς είναι η έβδομη μεταγραφή της Χόφενχαϊμ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο και η τέταρτη εντός των τελευταίων εβδομάδων. Εκτός από τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο Λεντς μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ, όπως είχε κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λειψία.

Οι τραυματισμοί που τον κράτησαν πίσω

Ο Κρίστοφερ Λεντς, κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λειψία, δεν είχε σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Στη σεζόν 2022/23, έπαιξε μόνο σε 5 αγώνες στην Bundesliga και συνολικά 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με μόλις 231 λεπτά συμμετοχής, χωρίς γκολ ή ασίστ.

Αυτή η περιορισμένη συμμετοχή του οφείλεται κυρίως σε τραυματισμούς, κάτι που οδήγησε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Λειψία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Χόφενχαϊμ

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.