Λευτέρης Τσαχουρίδης
03 May
03May

Τέλος εποχής για την Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς όπως όλα δείχνουν ο Μάρκο Ρόις αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν έπειτα από 12 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα όπως ο ίδιος ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στα social media ότι η επόμενη σεζόν δεν θα τον βρει να φορά την φανέλα των Βεστφαλών.

Ο 34χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός είχε βρεθεί στα τμήματα υποδομών της Ντόρτμουντ όπου και αγωνίστηκε για μια δεκαετία (1995-2005) προτού πάρει μεταγραφή στην Γκλάντμπαχ.

Ακολούθησε η επιστροφή του στους Βεστφαλούς το 2012, ένας κύκλος που αναμένεται να κλείσει το προσεχές καλοκαίρι έπειτα από 12 χρόνια, 424 συμμετοχές, 168 γκολ και 128 ασίστ.

Ακολουθούν αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρόις:

"Είμαι απίστευτα ευγνώμων και περήφανος για αυτήν την περίοδο στην ομάδα μου, Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πέρασα περισσότερο από τη μισή μου ζωή σε αυτό το κλαμπ και απολάμβανα κάθε μέρα, αν και φυσικά υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Ξέρω ήδη ότι θα είναι δύσκολο για μένα να σας αποχαιρετήσω στο τέλος της σεζόν.
Κι όμως, χαίρομαι που τώρα υπάρχει σαφήνεια και μπορούμε να επικεντρωθούμε πλήρως στους σημαντικούς τελικούς αγώνες που εκκρεμούν. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο στο μυαλό μας και θέλουμε όλοι μαζί να τον πετύχουμε. Για αυτό χρειαζόμαστε κάθε έναν από τους απίστευτους θαυμαστές μας, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω ρητά για την απίστευτη υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια".


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.