Σπύρος Γραμμένος
29 May
29May

Ο Γιώργος Κουλούρης μίλησε αποκλειστικά στο mpaladofatses.gr και στον Σπύρο Γραμμένο. Όλα όσα είπε για τον τελικό του Conference αλλά και για τον ΠΑΟΚ Β΄.

Ο Γιώργος Κουλούρης ανήκει στην ομάδα του ΠΑΟΚ Β΄ και είναι δανεικός στον Μακεδονικό. Ο 19χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής, μίλησε αποκλειστικά στο mpaladofatses.gr και στον Σπύρο Γραμμένο για τον ΠΑΟΚ Β΄, ενώ επίσης έριξε και την «ζαριά» του, για τον τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Φιορεντίνα. 

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε παρακάτω:

1. Τι σου έχει μείνει από την πρώτη σου προπόνηση με τον ΠΑΟΚ Β´; 

«Αυτό που μου έχει μείνει από την πρώτη μου προπόνηση με τον ΠΑΟΚ Β΄, είναι η αγωνία και το άγχος που είχα πριν την προπόνηση. Όλα τα παιδιά ήταν μεγαλύτερα από μένα και ήξερα ότι ο ρυθμός και η ένταση θα είναι πολύ υψηλή για αυτό κιόλας ανυπομονούσα να έρθει η ώρα της προπόνησης ώστε να το απολαύσω και δείξω πράγματα ώστε να μείνω μόνιμα στη Β ομάδα».

 2. Ποια θεωρείς μέχρι  στιγμής την καλύτερη σου στιγμή, μέσα στον αγωνιστικό χώρο; 

«Πολλές καλές στιγμές θα μπορούσα να αναφέρω όπως το τουρνουά στο εξωτερικό όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία ή τα 3 πρωταθλήματα που είχαμε κατακτήσει (κ15,κ17,κ19) αλλά αυτό, που έχει μείνει περισσότερο στο μυαλό μου είναι το ευρωπαϊκό παιχνίδι στο youth league που παίξαμε το 2021 με την Ζιλίνα, ομάδα της Σλοβακίας. Ήταν το ματς που ήθελα να παίξω πιο πολύ από όλα και η εμπειρία που ήθελα να ζήσω να παίζω σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στα 17 μου. Αυτό το παιχνίδι ξεχωρίζω και λόγω αγωνιστικής απόδοσης αλλά και λόγω όλης της εμπειρίας».

3. Θα άλλαζες κάτι σαν Γιώργος στην ποδοσφαιρική σου καριέρα μέχρι στιγμής;

« Προσωπικά σαν Γιώργος δεν θα άλλαζα κάτι στην μέχρι τώρα πορεία μου. Κάθε μέρα μαθαίνω παραπάνω πράγματα και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος παίκτη».

4. Δίκαια πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, μια στιγμή που ξεχώρισε στα μάτια σου φέτος;

« Όπως είπες δίκαια πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έπαιζε το πιο παραγωγικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Η στιγμή που θα ξεχώριζα προσωπικά είναι οι 4 νίκες στα τέσσερα κατά σειρά ντέρμπι και ειδικά η τελευταία στην έδρα του Άρη. Όλες οι πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εναντίον τους, ειδικά μετά την ισοπαλία στην Λαμία φαινόταν αδύνατον ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όμως στο πιο κομβικό σημείο η ομάδα έδειξε την ποιότητα της και τον χαρακτήρας της και κατέκτησε το πρωτάθλημα».

5. Πιστεύεις ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το Conference League; 

«Ναι πιστεύω ότι μπορεί να το κατακτήσει ο Ολυμπιακός. Είναι ένας τελικός 50-50 για εμένα. Ήρθε αντιμέτωπος με καλές ομάδες, τις απέκλεισε και φυσικά στον τελικό για εμένα έχει ίδιες πιθανότητες με την Φιορεντίνα να κατακτήσει το τρόπαιο».

6. Αγαπημένη ομάδα από το εξωτερικό; 

«Πάντα θα λέω την Μπαρτσελόνα όσο ο Λιονέλ Μέσι ήταν στην ομάδα, αλλά θα πω και την Μάντσεστερ Σίτι γιατί μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού της».

 7. Ποιο παίκτη έχεις ως παράδειγμα στην καθημερινότητα σου, στο κομμάτι του αθλητισμού πάντα μιλώντας. 

«Το ποδοσφαιρικό μου είδωλο πάντα θα είναι ο Λιονέλ Μέσι. Εκτός από το ταλέντο και τα απίστευτα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά τον θαυμάζω και για το πως συμπεριφέρεται εκτός γηπέδου. Η ταπεινότητα του και το πόσο σεμνός είναι ενώ έχει κατακτήσει τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι κάτι αξιοθαύμαστο».

8. Αγαπημένο πρωτάθλημα στο εξωτερικό;

«Δεν θα μπορούσα να μη πω την Premier League. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή πιστεύω να αγωνιστεί σε αυτό το πρωτάθλημα , είναι το πιο ανταγωνιστικό , κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη και η ποιότητα είναι πολύ υψηλή».

 9. Έχεις φύγει από μικρή ηλικία από την Κέρκυρα και έχεις πάει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αυτή την στιγμή είσαι δανεικός στον Μακεδονικό και έχεις πολλά περιθώρια εξέλιξης σαν παίκτης, περίμενες ποτέ να έχεις μια τόσο μεγάλη πρόταση στην καριέρα σου από τον «Δικέφαλο του Βορρά»;

«Γενικά όταν είσαι σε μικρή ηλικία 10,11 χρόνων και παίζεις ποδόσφαιρο κανείς πολλά όνειρα τα οποία πολλές φορές είναι τα πιο τρέλα και είναι αρκετά μακροπρόθεσμα. Ονειρεύεσαι να πάρεις ένα μεγάλο τρόπαιο η να παίζεις σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Σπάνια κάποιο τόσο μικρό παιδί σε ηλικία θα ονειρευτεί πως θα είναι η ποδοσφαιρική του ζωή σε 1,2 χρόνια. Έτσι έγινε και με μένα όταν ήμουν μικρός, ονειρευόμουν όταν μεγαλώσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι σε τόσο μικρή ηλικία θα είχα πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Δέχτηκα αμέσως την πρόταση και μετακόμισα Θεσσαλονίκη για να κυνηγήσω τα όνειρα μου».

10. Μια πρόβλεψη για τον τελικό του  Champions League

«Λόγω Fan της Μπαρτσελόνα θα ήθελα να κερδίσει η Ντόρτμουντ αλλά νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι η Ρεάλ έχει παραπάνω πιθανότητες».


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.