Λευτέρης Τσαχουρίδης
12 Jul
12Jul

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Κωνσταντής Χουρδάκης έχει ήδη καταφέρει να αποδείξει το μεγάλο ταλέντο του στην κολύμβηση.

Αυτή την φορά ο κολυμβητής του Τρίτωνα Ηρακλείου κατάφερε να κάνει μια τρομερή κούρσα στην πρεμιέρα των αγώνων του  Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων Μαραθώνιας Κολύμβησης που διεξάγεται στην Βιέννη.

Πιο συγκεκριμένα ο Χουρδάκης κατάφερε με τεράστια ψυχικά αποθέματα να κάνει ένα εκπληκτικό τερματισμό στα 5000μ. τερματίζοντας στην πρώτη θέση, γεγονός που τον έστεψε πρωταθλητή Ευρώπης στους εφήβους και του χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Αναλυτικά οι χρόνοι που σημείωσε η τριάδα του βάθρου:

1. Κωνσταντής Χουρδάκης 57:56.70

2. Χιούτζι ( Ουγγαρία) 57:56.91

3. Κοπαργκίλ (Τουρκία) 57:57.68

Ο έτερος Έλληνας κολυμβητής, Γιάννης Πετράκης κατέλαβε την 12η θέση σε σύνολο 26 κολυμβητών που τερμάτισαν με χρόνο 59:26.67.

Λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλλίων με το Κωνσταντή Χουρδάκη να παραλαμβάνει το χρυσό μετάλλιο και να βλέπει την ελληνική σημαία να υψώνεται στο ψηλότερο ιστό.


Με αφορμή την πολύ μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντή Χουρδάκη οι Μπαλαδόφατσες σας θυμίζουν την πρόσφατη συνέντευξη του στον Λευτέρη Τσαχουρίδη:


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.