Νικόλας Κατσάτσος
29 Jul
29Jul

Σύνεχίζει το Ολυμπιακό τουρνουά τένις για την Μαρία Σάκκαρη, καθώς κέρδισε με 2-0 σετ (6-2,6-1) την Γιούε Γουάν από την Κίνα στον δεύτερο γύρο του μονού γυναικών.

Η Μαρία Σάκκαρη, τέθηκε αντιμέτωπη με την Κινέζα Γιούε Γοάν για τον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο μονό γυναικών. Να θυμίσουμε, πως η Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε στο πρώτο γύρο την Ντάνκα Κόβινιτς από το Μαυροβούνιο με 2-0 σετ (6-0,6-1), ενώ η Γουάν έβγαλε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων με 2-1 σετ(7-5,6-7,6-2) την Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Άσχετα αν η Γουάν κατάφερε να βάλει πιο δύσκολα στην Σάκκαρη, συγκριτικά με την προηγούμενη της αντίπαλο, δεν ήταν αρκετό για να κάνει την υπέρβαση και έτσι η Μαρία πήρε το πρώτο σετ με 6-2, με την μόνη δυσκολία που αντιμετώπισε να ήταν μόνο η αρχή, όπου πήρε τον πρώτο πόντο με 40-30 και ισοφαρίστηκε αμέσως μετά.

Η αυτοσυγκέντρωση από την αρχή του πρώτου σετ και η εκρηκτικότητα της, ήταν τα όπλα της Ελληνίδας στο δεύτερο σετ, όπου το κέρδισε εύκολα με 6-1 και επικράτησε της Κινέζας με 2-0 και το Ολυμπιακό της ταξίδι θα έχει σύνεχεια, ελπίζοντας πάντα να φτάσει μέχρι τέλους. Επόμενη πρόκληση για την Σάκκαρη, είναι η Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.