Newsroom
03 Aug
03Aug

Ο έμπειρος Ισπανός μπασκετμπολίστας μετά τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε στεναχωρημένος αλλά και ήρεμος για την απόσυρσή του.

Ο Καναδάς νίκησε την Ισπανία με 88-85 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των Ιβήρων από την διοργάνωση.Ταυτόχρονα,σήμανε και την απόσυρση του Ρούντι Φερνάντεθ ο οποίος εχθές (02/08) έπαιζε το τελευταίο ματς της καριέρας του.

Ο Ρούντι είχε στο παλμαρέ του 6 Ολυμπιάδες και 11 μετάλλια με την εθνική του ομάδα,ενώ ταυτόχρονα σε συλλογικό επίπεδο έχει 3 Ευρωλίγκες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Μετά το παιχνίδι ρωτήθηκε πως νιώθει και απάντησε «Θλίψη και ηρεμία».

"Αυτά είναι τα συναισθήματά μου. Νιώθω ηρεμία επειδή ήρθε η ώρα να ησυχάσω με την οικογένειά μου. Και θλίψη επειδή βίωσα πολλά πράγματα με την εθνική ομάδα, αλλά και με τους συλλόγους που αγωνίστηκα.

 Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν άλλα ταξίδια και τουρνουά, δεν υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα, μου φέρνει θλίψη, θα μου λείψει η ομάδα".

Κλείνοντας, ο Ρούντι δήλωσε:

"Αποχωρώ έχοντας κάνει πάντα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους. Είμαι χαρούμενος με την δουλειά που κάναμε. Παλέψαμε μέχρι τέλους. Αυτό πρέπει να κάνεις όταν φοράς αυτή την φανέλα. 

Δεν ήταν γραφτό να προκριθούμε, αλλά φεύγω πλήρης και ήσυχος, έχοντας καλό προαίσθημα για την ομάδα από τον τρόπο που πάλεψε, τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον".

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.