Νίκος Σαρίκος
09 Aug
09Aug

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης ηττήθηκε με 8-2 από τον Βίκτορ Ρασάντιν από το Τατζικιστάν στην κατηγορία ελεύθερης πάλης στα 74κ. Ο Θέμης Ιακωβίδης [προπονητής του νεαρού αθλητή] έκανε αμέσως μετά δηλώσεις στην μεικτή ζώνη και την κάμερα της ΕΡΤ.

 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του Κουγιουμτσίδη με 8-2 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ για τον σημερινό αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ αν ο Βίκτορ Ρασάντιν φτάσει μέχρι τον τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον αγώνα του Κουγιουμτσίδη:
"Εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν θέμα άγχους απλώς δεν του βγήκε το παιχνίδι. Από την αρχή αφήσαμε και μας πήραν στα πόδια τέσσερις πόντους και μετά ίσως στεναχωρήθηκε ο Γιώργος, νευρίασε, δεν του βγήκε το ματς".


Για το μέλλον του αθλητή του:
"Εντάξει σε αυτήν την κλήρωση, 74 κιλά είναι οι καλύτεροι παλαιστές από όλες τις κατηγορίες. Πιστεύω ότι θα δούμε πώς θα πάει ο Ρώσος αντίπαλός του και ελπίζουμε για το καλύτερο".


Για την διαχείριση της ήττας:
"Ο Γιώργος θέλει χρόνο για να ηρεμήσει, είναι ακόμα 22 χρονών. Είχαμε καλή κερκίδα, ήρθαν άτομα από την Θεσσαλονίκη αλλά δυστυχώς δεν βγήκε το ματς έτσι όπως θα το θέλαμε εμείς".

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.