Νίκος Σαρίκος
07 Aug
07Aug

Η Μαρία Πρεβολαράκη έκανε κάποιες δηλώσεις μετά την ήττα της από την Ανίκα Βέλντε στην φάση των 8 των 50 κ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού είναι η τέταρτη κατά σειρά της Μαρίας Πρεβολαράκης και γνώρισε την ήττα από την Ανίκα Βέλντε στην φάση των 8 των 50 κ της Πόλης.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις της

«Δυστυχώς ο αγώνας δεν εξελίχτηκε όπως θα ήθελα πήρα στην αρχή πόντο παρατηρήσεις αλλά αυτό δεν είναι πάντα θετικό, γιατί συνήθως αν το ματς κυλάει ίσα η δεύτερη παρατήρηση δίνετε στον αντίπαλο όπως και έγινε.Μετά βρέθηκα πίσω να κυνηγάω τους δυο πόντους» ανέφερε αρχικά η 32χρονη αθλήτρια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αυτοί είναι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες και πώς δεν είναι καλά ψυχολογικά: «Είμαι ευγνώμων που είμαι στους Αγώνες και μπόρεσα να τους ζήσω, όχι όμως και για το αποτέλεσμα. Δεν έχω χάσει στο παρελθόν από τη συγκεκριμένη αθλήτρια. Φέτος δεν είναι η χρονιά μου. Χάνω από αθλήτριες από τις οποίες δεν έχω ξαναχάσει. Δεν είμαι καλά ψυχολογικά αι αυτό βγαίνει στους αγώνες. Είναι οριστική η απόφαση μου ότι αυτοί θα είναι οι τελευταίοι μου Αγώνες. Θέλω να ξεκουραστώ, μετά θα δω αν θα ενισχύσω την ομάδα για το Ευρωπαϊκό του χρόνου».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.