Λευτέρης Τσαχουρίδης
11 Aug
11Aug

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού οδεύουν σιγά - σιγά προς το τέλος τους και αύριο Κυριακή 11/8 στις 22:30 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ολοκληρώνονται με την τρίτη καλύτερη επίδοση για την χώρα μας που συνολικά κατέκτησε 8 μετάλλια ( 1 χρυσό, 1 αργυρό και 6 χάλκινα).

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δύο σημαιοφόρων της χώρας μας στην επερχόμενη τελετή λήξης.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους Εμμανουήλ Καραλή (χάλκινος ολυμπιονίκης στο επί κοντώ) και την Ευαγγελία Πλατανιώτη ( κατέλαβε την 6η θέση στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης με την Σοφία Μαλκογεώργου ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση της χώρας μας στο άθλημα αυτό).


Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

"Η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή ανακοινώνει ότι με απόφαση του Αρχηγού Αποστολής Πέτρου Συναδινού ορίζονται ως Σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 ο Εμμανουήλ Καραλής και η Eυαγγελία Πλατανιώτη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση.
Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France.

Η Team Hellas αναχωρεί την Δευτέρα στις 14.00 ώρα Ελλάδος με πτήση της AEGEAN και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 17.10".


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.