Newsroom
10 Aug
10Aug

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ έκανε δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου απέναντι στην Γερμανία και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Σερβία άξιζε ένα μετάλλιο αλλά και στην νέα σεζόν που έρχεται.

Η Εθνική Σερβίας επικράτησε απέναντι στην Γερμανία με σκορ 93-83 και κατέκτησε το πολυπόθητο χάλκινο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ύστερα από την τεράστια επιτυχία της ομάδας του μίλησε σε δηλώσεις για το παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα έδωσε και μια αινιγματική απάντηση σε ερώτηση για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το αξίζαμε το μετάλλιο. Νιώθουμε ακόμα στεναχωρημένοι για την ήττα από τις ΗΠΑ. Μπορούσαμε να είμαστε στον τελικό. Αξίζαμε το μετάλλιο και βγήκαμε στο παρκέ για να πάρουμε αυτό που μας ανήκει.

Ο χαρακτήρας μας είναι το μυστικό μας. Παλεύουμε, ο ένας στηρίζει τον άλλον. Στην επίθεση έχουμε τόσο ταλέντο με τον Γιόκιτς και όλους τους υπόλοιπους. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, περνάμε χρόνο μαζί. Κανείς δεν έχει εγωισμό, έχουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα και παίζουμε εξαιρετικά.

Το μετάλλιο σημαίνει τα πάντα. Ο κόσμος μας στηρίζει, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Ελπίζω πως θα έχει κι άλλα τουρνουά αυτή η ομάδα με την ίδια σύνθεση. Ο Θεός τα βλέπει όλα, ίσως στο μέλλον μας δώσει κάτι παραπάνω.

Θα δούμε για την νέα σεζόν. Απολαμβάνω τη στιγμή και θα δούμε».


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.