Χρυσούλα Μουρτίκα
06 Aug
06Aug

Ο Αρμάντ «Μόντο» Ντουπλάντις μετά το Παγκόσμιο ρεκόρ, που ξανά έσπασε ο ίδιος (6,25 μ.) στο άλμα επί κοντώ, αλλά και το Ολυμπιακό ρεκόρ φυσικά, στη συνέντευξη Τύπου αποθέωσε τον Εμμανουήλ Καραλή.

Όπως όλοι ξέρουμε τα δύο αυτά παιδιά ανταγωνίζονται από πολύ μικρές ηλικίες μέχρι και σήμερα στο άλμα επί κοντώ και στην πορεία των χρόνων έχουν γίνει δύο καλοί φίλοι. 

Αυτό το αποδεικνύουν και οι δύο κάθε φορά που βρίσκονται αντίπαλοι, τόσο με την στήριξη ο ένας στον άλλο την ώρα του αγώνα, αλλά και με τα λόγια του ενός για τον άλλο σε κάθε ευκαιρία.

Στη συνέντευξη Τύπου λοιπόν του Σουηδού ρέκορντμαν, ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον δικό μας «Μανόλο» με τα καλύτερα και πιο κολακευτικά λόγια, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως ο Καραλής τον βοήθησε να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα και έχει μερίδιο για την επιτυχία του αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντουπλάντις:

«Είναι φανταστικό να είσαι σε τέτοιο επίπεδο μαζί με τον Μανόλο, γιατί ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι μου όταν ήμασταν παιδιά, εκεί στα 15 με 16. 

Πιέζαμε ο ένας τον άλλο πολύ σκληρά, ήταν ο καλύτερος μου «εχθρός» πολλές φορές. 

Αυτό με βοήθησε και με πίεσε για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. 

Αυτοί οι δύο τύποι (σ.σ. Καραλής και Κέντρικς) με έκαναν να φτάσω εδώ και να κάνω αυτά τα πράγματα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό».



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.